Pandemisköts upp tre år, nu blir Merkle Sverige CXM av

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Har man gjort en snygg Powerpoint med information om varför portarna bör slås upp i Sverige och det kommer en pandemi emellan är det inget som säger att beslutet inte bara kan skjutas upp två, tre år. Merkle Sverige blir av nu i höst, efter att ryktet först dök upp 2018. Samt efter att Google Analytics-gänget på Outfox började dra in begreppet Merkle på svenska marknaden året efter.

När Dentsu lanserar Merkle utses Jens Rundkvist till ansvarig för Merkle i Sverige (tidigare Isobar) och fokus blir kundupplevelsehantering (CXM). Systerbyrå och partner blir Isobar Sverige, där delar av högsta ledningen just lämnat.

”– CXM är ett prioriterat tillväxtområde för Dentsu och det här är ett tydligt exempel på hur vi på Dentsu arbetar med kunden i fokus utifrån våra tre erbjudanden; creative, media och CXM.”

Säger Nike Carlstoft, VD på Dentsu Sverige i ett pressmeddelande. Nike Carlstoft har även nyligen gått in i Vo2Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Får riskkapitalisterna köpa upp byråer från WPP, IPG, OMC och Publicis nu?