Pixpro pratar Joomla! och publiceringsverktyg på öppen källkod

In Joomla, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Tisdagen den 24:e mars bjuder konsultbolaget Pixpro in till seminarium om ”10 funktioner som skapar affärsnytta på webben”. Exempel på vad man kan göras med Joomla! demonstreras. Några punkter från dragningen: Forum - avlasta kundtjänsten Community - webbplatsen blev ett nytt företag Skräddarsydda funktioner - integration till andra system - effektivisera kundtjänst Formulär - formulär är ett kraftfullt sätt att samla in information och kommunicera med besökaren Insamling av data - integration till andra system Mashup...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.