Politikerbloggen på WordPress startade CMS-trend hos TV4

In Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Politikerbloggen väntas stuva om både i redaktion samt ändra om i content/innehåll. När TV4 köpte Politikerbloggen.se för 1 miljon kronor var det för övrigt även den första kontakten TV4 gruppen fick med Wordpress. Ett open source CMS de sedan dess omfamnat allt oftare när nya sajter ska ut. TV4 har tidigare varit trogna Atex Polopoly. Bloggen är med sina år på banan en väl utvecklad Wordpress med eget Theme. Det är mer en nyhetssajt än blogg...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.