Poolia.se släppt på EPiServer 6 CMS

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Poolia med Poolia.se väljer bort en SaaS-lösning på Open Text RedDot mot en svensk EPiServer CMS 6 för nya sajten. Det blev en satsning på en kvickare och mer användarvänlig hemsida. Resultatet är bra. En målsättning har varit ett Poolia jobbsök som ger användaren en "realtidsupplevelse" med möjlighet att dela med sig mycket information. Detta sker dock inte med direktlänk till jobb via startsidelänken, men ett carousel-klick extra på "lediga jobb" leder besökaren till EPiServer-jobblistningar som har lightboxade ansökningsmöjligheter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment