Svenska Spel sjösätter ny SharePoint 2010

In Extranät / Portaler, Microsoft .NET, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Sogeti och Christoffer von Sabsay hälsar att deras senaste SharePoint 2010-referens nu är externt lanserad. Det är Svenska Spel som skaffar sig nya Microsoft-licenser för sitt ärendehantering och säljstödssystem. I förlängningen ska satsningen även kunna hantera andra behov som intranät, extranät och dokumenthantering. Sogeti säger att SharePoints egna sätt att bygga med ramverk, ribbon och dialoger använts i så hög grad det bara går. Annars användes: SharePoint Server 2010 Enterprise Search Business Connectivity Services Excel Services Office Web Applications... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Martin, du har som vanligt dålig koll på vad som händer i SharePoint Sverige :-). Detta projekt gjordes av/med flertalet av de svenska konsultbolagen.

  2. Det är inte lätt att ”ha koll” då man ej varit delaktig. Sogeti var snabbast med att skicka info’n jag länkar till ovan. Om andra har tilläggsuppgifter tar jag gärna emot dem, ett av syftena med MKSE.com är just att den ofta starkt bidragande, mindre konsulten inte ska glömmas bort. 

    Och missar jag så mycket inom SP kanske du kan tipsa om det.

  3. Lol, förstår – först till kvarn (inget ont om Christoffer som är en grym SharePointare!)

    Tipsandet överlåter jag dock till någon annan…

Leave a Comment