Svenska Spel sjösätter ny SharePoint 2010

In Extranät / Portaler, Microsoft .NET, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Sogeti och Christoffer von Sabsay hälsar att deras senaste SharePoint 2010-referens nu är externt lanserad. Det är Svenska Spel som skaffar sig nya Microsoft-licenser för sitt ärendehantering och säljstödssystem. I förlängningen ska satsningen även kunna hantera andra behov som intranät, extranät och dokumenthantering. Sogeti säger att SharePoints...  

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa all information och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more

Kommentarer

  1. Martin, du har som vanligt dålig koll på vad som händer i SharePoint Sverige :-). Detta projekt gjordes av/med flertalet av de svenska konsultbolagen.

  2. Det är inte lätt att “ha koll” då man ej varit delaktig. Sogeti var snabbast med att skicka info’n jag länkar till ovan. Om andra har tilläggsuppgifter tar jag gärna emot dem, ett av syftena med MKSE.com är just att den ofta starkt bidragande, mindre konsulten inte ska glömmas bort. 

    Och missar jag så mycket inom SP kanske du kan tipsa om det.

  3. Lol, förstår – först till kvarn (inget ont om Christoffer som är en grym SharePointare!)

    Tipsandet överlåter jag dock till någon annan…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.