Preem satsar på SharePoint 2013 under 2014

In Intranät, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Vid den andra SmartaIntranät konferensen för året i Stockholm fanns Kristi Välimaa från Preem på plats. Hon berättade några intressanta detaljer från SharePoint 2010 projektet som avtäcktes tidigare i år.

Preem startade vad som blev ett rätt omfattande intranätprojekt redan i januari 2010. Det hela stod klart först tre år senare. Ledord under hela projektet var öppenhet, delaktighet och transparens. Koncernledningen ska varit engagerade och med i projektet ”hela vägen”, vilket anses vara en klar fördel för att leva upp till ledorden.

http://www.hallekis.com/arkiv/xx041129-preem.jpg

En hög nivå på medarbetarinput har tillämpats. Nästan samtliga grupper av anställda har under de tre åren engagerats i arbetet med att ta fram krav för det nya intranätet.

Intranätet kallas stra efter lansering för ”effektivitetshöjande”. Det ska även anpassats för bensinbolagets medarbetare som finns ute på fältet med sämre möjligheter till klassisk desktop-användning.

Preem berättar Vill inom kort uppgradera till senaste versionen av SharePoint 2013 för att komma åt vissa funktioner i den uppgraderingen.

Leave a Comment