Rädda Barnen, Röda Korset, Diakonia, Svenska Kyrkan och Sida köper in anpassad SharePoint

In Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Precio Fishbone vann även Röda Korsets upphandling av ett nytt system för planering- och uppföljning av verksamhetens hjälpinsatser och dess relaterade projekt och program. Det med egna Microsoft SharePoint Online (Office 365) anpassningen  “NGO Online” som även Rädda Barnen, Röda Korset i flera länder, Diakonia, Svenska Kyrkan och Sida tidigare köpt in.Röda Korsets nya planerings- och uppföljningssystem ska hjälpa organisationen att mer effektivt administrera, planera och följa upp de hjälp- och utvecklingsinsatser som genomförs både i Sverige och internationellt och tillsammans med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.