Redlunds köper in Visma-kopplad Adobe Magento 2 B2B av Netrix

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Redlunds valde Netrix som leverantör till sin nya Adobe Magento 2 B2B e-handelslösning. Att kunderna skulle kunna handla till de priser som fanns inlagda i egna Visma affärssystemet var avgörande när partnern valdes ut. Enligt Netrix ska kunden redan en månad efter lansering tycka att lösningen är över förväntan: "– Vi har redan fått fler order än vi trodde." Säger Monica Redlund, e-handelsansvarig på Redlunds. Netrix jobbar även med Magento 2 för Schneider Electric, Nilssons Möbler i Svedala,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon