Vasakronan tror fortsatt på WordPress, integrerar med affärssystem

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I slutet av förra veckan lanserade Vasakronan sin nya webbplats vasakronan.se. Fastighetsbolaget valde att vaa fortsatt lojala mot WordPress CMS och i denna version fick Triggerfish uppdraget att även integrera open source webbplatsen med flera underliggande affärssystem. Nu går det därmed även att publicera olika typer av lediga lokaler och fastigheter på webbplatsen. Det ska även tagit fram en ny, mer smidig integration med ärendehanteringssystem för hyresgäster. Victoria Wahlberg på Vasakronan säger: " - De kan verkligen vår...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon