Swedavia, tidigare LFV, live på EPiServer CMS 5

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Swedavia.com, tidigare Luftfartsverket, LFV, har släppt sin nya sajt på EPiServer CMS 5. 1:a april innebär inte bara skämt, även avtäckningen av diverse nya myndigheter. LFV är sedan tidigare EPiServer 4-kund med hjälp av implementationspartnern Sogeti. Fick de även förtroendet denna gång? På sajten trängs ankomstinformation i ankomsttavla-format med flera annonspuffar (!) och ganska statiska bilder. Kunde varit betydligt fräschare med så häftigt content som Swedavia ändå råder över, måste jag säga....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.