Riksbanken släpper nytt, ingen Episerver denna gång

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Riksbanken, med hjälp av banker, växlingskontor och butiker tagit fram en ny webbplats, Myntkartan.se. Efter den 30 juni 2017 blir alla nuvarande mynt utom 10-kronan ogiltiga. För att göra det lättare för allmänheten att göra sig av med mynten lanseras nu sajten, där man kan hitta den närmaste platsen att lämna in sina mynt.Riksbanken är en av Episervers större bankreferenser med både säkrad hosting/drift, flera olika webbplatser och intranät hos CMS-leverantören. Men denna gång byggs allt på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment