Runda prispressarna med smart copy-paste CRO

In E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I jakten på att öka egna lönsamheten, få kunder att stanna i den egna ehandeln och framförallt få ned utgifterna som betalas ut till prisjämförelsesajter som Pricerunner och Prisjakt tar ehandlare till nya grepp. Det berättade Conversionistas John Ekman om i detalj under vårens Webbdagarna Stockholm. Han använde ett exempel som blivit kutym bland olika typer av användare. Men som först nu ehandlare börjat agera på. Det har visat sig att många e-handlare passerar en e-handel...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon