Sabis kombinerar Apsis One med WordPress för förbättrad kundupplevelse

In Marketing Automation, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sabis berättar att de valt att implementera Apsis One som ny lösning inom marketing automation, marknadsföring och personalisering. Sabis har under tio år använt Apsis tidigare lösningar som ett e-posthanteringsystem för att skicka ut nyhetsbrev.

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett Stockholmsbaserat familjeföretag grundat år 1874 som idag driver 25 restauranger, 12 caféer, fem hotell- och mötesplatser och fem matbutiker.  Apsis One ska ge Sabis bättre kundupplevelser och göra företaget mer effektiva i sina marknadsinsatser. Sema Schmidt, marknadsansvarig på Sabis, förklarar:

”– Med Apsis One får vi möjlighet att jobba med automatiserade kundresor på en helt ny nivå och vi kan även integrera data från olika plattformar. Detta gör att vi kan skräddarsy vår kommunikation utefter kundresan och bli mer effektiva i våra marknadsinsatser. Vi är en liten marknadsavdelning, så ju mer vi kan automatisera desto effektivare kan vi vara.”

Sabis.se är sedan tidigare en WordPress CMS användare.
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Hårvårdsproduktföretaget handlar upp ny partner, bygger e-handel

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss