Office Depot bygger ny B2B e-handel, kombinerar Salesforce med Sitecore

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Office Depot, del av OfficeMax som säljer allt till hemmakontoret‎ med 38 000 anställda och huvudkontor i Boca Raton, Florida har nysatsat på B2B CRM och e-handel. Det tillsammans med Salesforce i ett nytt e-handels- och kundupplevelseprojekt.

Teamets ansvarige har berättat mer om hur B2B e-handel kom till. Stödet fanns redan inhandlat från ägarbolaget OfficeMax som jobbat med Salesforce sedan tidigare för att skapa en ny omfattande kundförsäljningsportal och Service Cloud serviceplattform. Den ska lanserades på bara sex veckor för den amerikanska marknaden.

Vi har mer på samma ämne:  Salesforce och Adobe är fortsätt i en klass för sig själva i nya Gartner Marketing Hubs analysen

Implementationspartner ska vara Capgemini i USA. Office Depot Sverige köpte för sju år sedan in en ny e-handel och inRiver PIM installation delvis utvecklad av svenska Sigma. Svenska officedepot.se är sedan tidigare en Sitecore XP användare med Vu Technology, Nosto Personalization, Hotjar och en del annat martech stöd.