Office Depot bygger ny B2B e-handel, kombinerar Salesforce med Sitecore

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Office Depot, del av OfficeMax som säljer allt till hemmakontoret‎ med 38 000 anställda och huvudkontor i Boca Raton, Florida har nysatsat på B2B CRM och e-handel. Det tillsammans med Salesforce i ett nytt e-handels- och kundupplevelseprojekt.

Teamets ansvarige har berättat mer om hur B2B e-handel kom till. Stödet fanns redan inhandlat från ägarbolaget OfficeMax som jobbat med Salesforce sedan tidigare för att skapa en ny omfattande kundförsäljningsportal och Service Cloud serviceplattform. Den ska lanserades på bara sex veckor för den amerikanska marknaden.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ny byrå då Volvo Group och Volvo Cars sjösätter fysisk storsatsning

Implementationspartner ska vara Capgemini i USA. Office Depot Sverige köpte för sju år sedan in en ny e-handel och inRiver PIM installation delvis utvecklad av svenska Sigma. Svenska officedepot.se är sedan tidigare en Sitecore XP användare med Vu Technology, Nosto Personalization, Hotjar och en del annat martech stöd.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Einstein Copilot är här, träna din egen AI-assistent i alla Salesforces appar
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss