Salomon och Anta Sports storsatsar på modern e-handel med Adobe och Drupal

In Adobe Commerce / Magento, CXM, Drupal, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är en rejäl open source satsning det delvis svenskkopplade varumärket Salomon och Salomon Group satsar på inför 2020. Både en ny Adobe Magento 2 tillsammans med en Drupal CMS används för att driva den nya e-handeln. Salomon.com jobbar med delvis inzoomade bilder, feta bildbaserade menyer, ett sätt att vinna produkter för de som prenumererar på nyhetsbrevet, egna SPA-sidor för kampanj/upplevelsesidor samt olika topplistor och en content-del med innehåll från produkttester på berget. På produktnivå finns...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon