Sätter GDPR stopp för Adobe People Based Marketing och nya Cross-Device Identity?

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ett av Adobes mer futuristiska och modiga initativ inom kundpuplevelsehantering de senaste 12 månaderna är "People-Based Marketing". Initiativet, som först lanserades som en vision och ett förslag i mars 2016, är ett försök att via Adobes ekosystem av mjukvarupartners och kunder, dela på all typ av kunddata för att komma runt "cross-device identity" problematiken som uppstått med vårt "second screen" beteende. Tidigare har nästan enbart Google och möjligtvis Apple kunnat ses som möjliggörare inom området. Det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.