#DAMDAY Göteborg 4 maj 2017

In Infomercial, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor.

I vår är det återigen dags för DAM Day – en dag att inspireras av alla möjligheter Digital Asset Management har att erbjuda! Ett kostnadsfritt event där fokus ligger på DAM och hur det kan effektivisera er kommunikation. Smarta integrationer och effektiva arbetsflöden sparar både tid och pengar, på DAM Day får ni ta del av hur några av våra kunder arbetar.

Anmälan

 

Talare #DAMDay Göteborg 2017

DAM ur flera perspektiv
Kjell-Åke Rydén – Ericsson
Ericsson, världsledaren inom telekom, med närmare 120 000 anställda och anor från 1800-talet delar med sig av sina DAM-erfarenheter. På plats på DAM Day-scenen står Kjell-Åke Rydén, Brand Consistency Manager och ansvarig för DAM på Ericsson. Vi får ta del av hur en global aktör använder sitt DAM, integrerat med ett flertal kommunikationskanaler såsom Episerver och PowerPoint, för att stärka sitt varumärkesarbete.

Integration & DAM
Patrik Zenno – Consid
Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. De hjälper deras kunder i sin digitala utveckling. På DAM Day-scenen står Patrik Zenno, affärsområdeschef Consid Interactive. Vi får bland annat ta del av hur Consid stöttade det globala bolaget Dometic Group i dess omfattande digitala utveckling, med en DAM-lösning integrerad med YouTube, Sitecore, inRiver PIM och InDesign.

Lyckas med digital transformation
Marie Andervin – DigJourney
Digital transformation fortsätter att dominera nyhetsflödet och många står inför stora utmaningar med sina digitala resor. Därför är vi väldigt glada över att kunna presentera Marie Andervin som en av talarna på DAM Day. Många känner kanske igen Marie som medförfattare till boken ”Att leda digital transformation” och som föreläsare. På DAM Day lägger Marie fokus på hur vi kan tänka och agera för att få med hela organisationen i arbetet med den digitala resa.

Anmälan

 


Hela denna artikel är ett budskap från vår sponsor.

Leave a Comment