#DAMDAY Göteborg 4 maj 2017

In Infomercial, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I vår är det återigen dags för DAM Day - en dag att inspireras av alla möjligheter Digital Asset Management har att erbjuda! Ett kostnadsfritt event där fokus ligger på DAM och hur det kan effektivisera er kommunikation. Smarta integrationer och effektiva arbetsflöden sparar både tid och pengar, på DAM Day får ni ta del av hur några av våra kunder arbetar.   Talare #DAMDay Göteborg 2017 DAM ur flera perspektiv Kjell-Åke Rydén - Ericsson...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment