Sia Glass tacklade het sommar med utbildningar och samstämd digital identitet

In CXM, Microsoft .NET, Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inför sommaren valde Sia Glass påpassligt att ta fram en omfattande, nya webbplats. Detta tillsammans med den lika nya leverantören Toxic och allt på en, även den ny, Umbraco CMS-uppsättning. ” - Med kreativitet, engagemang och tillgänglighet har Toxic gett oss ett enkelt och proffsigt samarbete från start till lansering. Vi har fått tydligare mätmål för webb och sociala medier, vilket har förenklat förståelsen för dessa medier internt.” Säger Susann Petersson, marknadskommunikatör SIA Glass.Arbetet startade redan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon