SIS.se live på serbisk EPiServer med eNova av Mogul

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Offshore development, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Mogul fick ansvaret att ta fram nya SIS.se på EPiServer CMS 6 tillsammans med en eNova integration. Beställare var SIS Förlag AB. SIS, Swedish Standards Institute, fokuserar på att förena företag, organisationer, forskare och myndigheter i Sverige och utomlands kring framtagande och spridning av standarde. SIS omsatte 220 MSEK 2009 och har 182 medarbetare. Uppdraget var ett helhetsuppdrag med start i koncept, användbarhet och design. Ansvarig var Jan-Erik Lindgren, ansvarig för e-handelssegmentet på Mogul. Premium Solution Partnern Addnode Moguls 5... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Lite småtaskigt att kalla Urban för ”mångårig” tycker jag nog. Flytta det till innan ”VD..” så blir han kanske gladare..?

Leave a Comment