Vinguiden.com e-handel landar på WordPress CMS

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Christian Bolstad berättar att klassiska sajten Vinguiden.com rullat över på WordPress 3 CMS. Vinguiden har tidigare kört en custom lösning, ända sedan 1999. Carnaby stod för form och strategi och Hippies står för PHP-kod och HTML-markup. En egen e-handel kallad Wordpress Hipshop skapades samt det ser ut som VGNewsletter och topplistan är egna pluggar....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment