Sitecore börjar leva upp till ”världshistoriens största martech-satsningar”, ännu ett förvärv

In Adobe Marketo, Marketing Automation, Martech, Nyheter, Online Marketing, Sitecore Commerce, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det skulle kunna vara lätt att med slutna, privata vencap-ägare bara vifta omkring sig med löften kring mångmiljard-M&A satsningar och häpnadsväckande strategiska idéer. Samt på det ”PR-krydda” allt med bombastiska uttalanden som att man ska utföra:

”Världshistoriens största martech-investeringar.”

..för Stathis “Steve” Tzikakis CEO på Sitecore och co. med sin omtalade 10 mdr SEK pengapåse. Utan att egentligen behöva ge så mycket detaljer exakt vad man tänkte göra annorlunda. Eller vad dessa bolagsförvärv exakt kostade. För det finns fortfarande bolag med röda siffror du kan köpa för lite, eller inga pengar alls, som mer än gärna hamnar i en större kontext. Istället för att läggas ned.

Men Sitecore visar sig med de just månatliga bolagsförvärven faktiskt även ”walk the walk”. Senast är förvärvet av Moosend från slutet av förra veckan. En aktör som jobbar med innovativ marketingDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Vi har mer på samma ämne:  Därför fick Sitecores VD gå, största intäktskällan för nya XP


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.