Därför går märklarföretaget Bjurfors all in på Hubspot MA/CRM

In CRM Customer Relationship Management, Hubspot, Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mäklarföretaget Bjurfors uppgradering av egna webben till Episerver/Optimizelys CMS innefattar även en större satsning på Hubspot Marketing Automation och CRM. Bjurfors menar att tiden är helt rätt för ett större projekt inom inbound marketing. Enligt Bjurfors ägarduo Ola Lundqvist och Mats Ljung är tiden nu mogen för att omvandla en flyktig besökare till en nöjd och återkommande kund. "– I takt med att varumärket blir mer känt och vi blir fler mäklare som säljer fler bostäder... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon