Sitecore FXM ersätter migrering, fixar online marketing, analys och AB-test på en timme

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sitecore kan ha hittat på det bästa alternativet till tids-, kostnads och frustrationskrävande migrationer. Sitecore är just klara med integrationen av Arke’s Cross-Channel Engagement (CCE) Tool i Sitecore 7. Arke är en störee, Sitecore-fokuserad byrå och deras plugin CCE har tidigare även kallats ”CMS Anywhere Tool”. Tillägget låter sajtägare via javascript föra in moderna CMS/CXM-egenskaper i äldre sajter. Så att det enkelt går att lägga till trafikdata, beteendeanalys och tester från ett företags samtliga webbplatser i en övergripande, mer modern online marketing-redo sajtflora.

Det gör att marknadsförare på kort tid kan leverera resultat från hela koncernens alla webbar istället för bara en uppgraderad huvudsajt och det minskar bördan för en IT-avdelning som måste hålla koll på en massa utdaterade open source CMS från förr i tiden.

451440SEK
Är Sitecore grundlicenskostnaden över tre år, just nu.

 

 

Det hela kallas Sitecore FXM, Federated Experience Manager och kan vara det smartaste Sitecore gjort även för pre-sale. Det går inte bara att sälja tillägget som en funktion till marknadsförare och IT. Det borde även vara ett riktigt säljvapen för att vid sittande möte uppdatera en potentiell kundsajt och sälja in dessa egenskaper med skarpa exempel.

FXM ska gå att styra mot alla typer av genererade HTML-taggar för att förändra dem.

Nackdelarna är väl att det ändå är en typ av doping. Det är främst en temporär fix som inte löser problemen med underhåll och förvaltning av de äldre sajterna, det enda som sker är att de görs till en del av det mätbara.

Kommentarer

  1. SiteCore really excels EPiServer and Sitefinity right now. Such innovation.

  2. En mindre korrigering. Sitecore har inte byggt en integration mot Arke CCE och Federated eXperience Manager är inte på något sätt en del av denna produkt. Däremot har vi nyttjat kunskapen och idéerna som fanns hos Arke när vi tog fram den nyligen släppta versionen av FXM. Det har varit ett väldigt bra samarbete med Arke som jag har förstått det.

    /Larre – Solution Architect, Sitecore Nordics

Leave a Comment