Sitecore FXM ersätter migrering, fixar online marketing, analys och AB-test på en timme

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sitecore kan ha hittat på det bästa alternativet till tids-, kostnads och frustrationskrävande migrationer. Sitecore är just klara med integrationen av Arke’s Cross-Channel Engagement (CCE) Tool i Sitecore 7. Arke är en störee, Sitecore-fokuserad byrå och deras plugin CCE har tidigare även kallats "CMS Anywhere Tool". Tillägget låter sajtägare via javascript föra in moderna CMS/CXM-egenskaper i äldre sajter. Så att det enkelt går att lägga till trafikdata, beteendeanalys och tester från ett företags samtliga webbplatser i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. SiteCore really excels EPiServer and Sitefinity right now. Such innovation.

  2. En mindre korrigering. Sitecore har inte byggt en integration mot Arke CCE och Federated eXperience Manager är inte på något sätt en del av denna produkt. Däremot har vi nyttjat kunskapen och idéerna som fanns hos Arke när vi tog fram den nyligen släppta versionen av FXM. Det har varit ett väldigt bra samarbete med Arke som jag har förstått det.

    /Larre – Solution Architect, Sitecore Nordics

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.