Sitecore FXM ersätter migrering, fixar online marketing, analys och AB-test på en timme

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sitecore kan ha hittat på det bästa alternativet till tids-, kostnads och frustrationskrävande migrationer. Sitecore är just klara med integrationen av Arke’s Cross-Channel Engagement (CCE) Tool i Sitecore 7. Arke är en störee, Sitecore-fokuserad byrå och deras plugin CCE har tidigare även kallats "CMS Anywhere Tool". Tillägget låter sajtägare via javascript föra in moderna CMS/CXM-egenskaper i äldre sajter. Så att det enkelt går att lägga till trafikdata, beteendeanalys och tester... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. SiteCore really excels EPiServer and Sitefinity right now. Such innovation.

  2. En mindre korrigering. Sitecore har inte byggt en integration mot Arke CCE och Federated eXperience Manager är inte på något sätt en del av denna produkt. Däremot har vi nyttjat kunskapen och idéerna som fanns hos Arke när vi tog fram den nyligen släppta versionen av FXM. Det har varit ett väldigt bra samarbete med Arke som jag har förstått det.

    /Larre – Solution Architect, Sitecore Nordics

Leave a Comment