Triggerbee konkurrerar med ProspectEye och Innometrics Profile Cloud

In CXM, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Triggerbee lanseras i Sverige för att konkurrera med Apsis ProspectEye och Innometrics Profile Cloud. Den nya tjänsten erbjuder profilerings och leadsgenerering för små och mellanstora bolag. Den genererar Marketing Automation med stöd för e-postutskick via Apsis, Mailchimp, Paloma och WebPower. Triggerbee är en vidareutveckling av molntjänsten MyProspects som har utvecklats och marknadsförts sedan 2011 och huvudsakligen används av B2B-företag på den svenska marknaden. Profilkorten där en besökare loggas kallas för Triggerbee Conversion Banners. Bakom bolaget står CMS-tillverkaren...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Roligt att ni uppmärksammar Triggerbee. Vill rätta/förtydliga att vår feature Conversion Banner ger möjlighet att publicera riktade meddelanden på webbplatsen med hög precision, baserat på besökarens profil, surfbeteende och uppnådda klickmål.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.