Triggerbee konkurrerar med ProspectEye och Innometrics Profile Cloud

In CXM, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Triggerbee lanseras i Sverige för att konkurrera med Apsis ProspectEye och Innometrics Profile Cloud. Den nya tjänsten erbjuder profilerings och leadsgenerering för små och mellanstora bolag. Den genererar Marketing Automation med stöd för e-postutskick via Apsis, Mailchimp, Paloma och WebPower. Triggerbee är en vidareutveckling av molntjänsten MyProspects som har utvecklats och marknadsförts sedan 2011 och huvudsakligen används av B2B-företag på den svenska marknaden. Profilkorten där en besökare loggas kallas för Triggerbee... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Roligt att ni uppmärksammar Triggerbee. Vill rätta/förtydliga att vår feature Conversion Banner ger möjlighet att publicera riktade meddelanden på webbplatsen med hög precision, baserat på besökarens profil, surfbeteende och uppnådda klickmål.

Leave a Comment