Sitecore köper upp implementationspartner, satsar på utbildning

In CXM, Nyheter, PIM, Sitecore XP, Sociala media / web2.0 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

EQT-ägda Sitecore tar ett oväntat steg i "fel riktning" som produktbolag. De flesta CX/CMS och e-handelstillverkare brukar välja göra sig av med konsultverksamheten efter några framgångsrika verksamhetsår. Sitecore har även de genom åren bantat egna "professional services" gängen (även om de 2014 faktiskt utökade egna CX- och SBOS-teamen), men tar idag en annan väg då de köper upp amerikanska full-service leverantören Hedgehog. Hedgehog med VD Dan Galvez och 80 anställda jobbar i gränslandet mellan design och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon