Sjohav.se fick trasig Drupal av Nonea

In Check out/Kassasystem, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nonea står bakom Sjö och Havs nya Sjohav.se på en Drupal 7 CMS. Det finns en tillhörande e-handel som fokuserat på underlättande, "trevlighet". Tvåklicksshopping av saltvattentvålarna samt ett tydligt betalflöde. Det finns paginerad listning av alla som säljer produkterna. E-handeln ska även vara en typ av B2B handel för återförsäljare. Den senare är dock inte aktiv och länkar fel från startsidan. Hit ska den gå. Med Drupal-formulär och captcha. Update: Noneas Joel Sjögren påpekar att fellänkningen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment