Skapa och underhåll Facebook Pages genom WordPress WP4fb

In Facebook Open Graph, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Varför krångla till det, låt ert CMS, WordPress specifikt i detta fall, även sköta den ack så viktiga företags Facebook Pages. Det går numera i samma, välkända WordPress 3-GUI genom tillhörande pluginverktyget WP4fb. Detta kan nog bli rätt poppis, WP4fb är en WordPress Template för att skapa egna Facebook Fan Pages. Att detta ens tas fram och paketeras är inget gott betyg till Facebooks blåa gränssnitt för konfigurerande webbmasters med musens vänsterknapp i högsta hugg. Men MKSE.com...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Deepedition DigitalPR [2011/05/19] - Deepedition DigitalPR

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.