SKF berättar mer om egna e-handelsprojekten, nya leverantörer

In E-handel, litium, Nyheter, SDL Tridion Sites by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SKF har under pandemins slutskede samt under förra året satsat en hel del på egna e-handeln och inte minst SKF Vehicle Aftermarket på domänen eshop-se.vehicleaftermarket.skf.com. Det är en lösning som bl a använder som av svenska Litiums SaaS B2B e-handelsmotor samt en React-front och GTM analys med Hotjar-stöd. SKF är annars fortfarande en användare av SDL / RWS Tridion Sites .NET CMS-stöd med SDL TMS.

En av leverantörerna som jobbat med SKF och Johan Gente, Global Head of Digital Business, är



Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Huskiwear köper in uppdaterad Litium 8 e-handel av Pando Nexis


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon