Trygg-hansa väljer ny plattformsleverantör, lämnar custom-lösningar

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Enligt uppgift till MKSE.com ska Trygg-hansa vara klara med en större plattformsupphandling som pågått under vintern. Det ska ha handlat om att ersätta samt addera till de befintliga, mångåriga custom-lösningarna samt till den Adobe Marketing Cloud miljö med Marketing Automation samt en del Adobe Target och Adobe Analytics personaliseringsstöd som finns på plats idag. I kombination med mång-åriga nyare och äldre Sharepoint och Sharepoint online-lösningar för extern och intern kommunikation.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.
Det blev till slut, efter olika typer av genomlysning och utvärderingar, en svit från


Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Hertz byter intranätplattform, nöjda med Sharepoint och Facebook Workplace


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon