Solna.se satsar på Sitevision, Episerver ut i kylan

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Solna stad har valt SiteVision Cloud som ny lösning för webb och digitalt stöd. Detta efter att under hösten genomfört en upphandling, utvärdering och ett förarbete avseende den nya webbplatsen. Kommunen valde till slut att handla upp SiteVision som ny webbpubliceringsplattform, trots mer än ett decennium på Episerver-plattformar som Find och CMS. SiteVision berättar för MKSE.com att under 2019 ska Solna stad starta sin nya webbsatsning med SiteVision som webbpubliceringsplattform. För tre år sedan valde kommunen att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon