Solna.se satsar på Sitevision, Episerver ut i kylan

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Solna stad har valt SiteVision Cloud som ny lösning för webb och digitalt stöd. Detta efter att under hösten genomfört en upphandling, utvärdering och ett förarbete avseende den nya webbplatsen. Kommunen valde till slut att handla upp SiteVision som ny webbpubliceringsplattform, trots mer än ett decennium på Episerver-plattformar som Find och CMS.

SiteVision berättar för MKSE.com att under 2019 ska Solna stad starta sin nya webbsatsning med SiteVision som webbpubliceringsplattform. För tre år sedan valde kommunen att köpa in Sitevision för intranät, en lösning som nu utökas.

Den nya webbsidan kommer driftas i SiteVision Cloud i en redundant och klustrat uppsatt miljö. Solna.se använder även Apica och GA stöd på den externa webben. Solna Stad har tidigare använt bl a Evry NetRelations som leverantör.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.