Sparbankernas Riksförbund går live på Drupal

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sparbankernas Riksförbund har relanserat en Drupal tillsammans med Happiness. Sajten har i dessa tider väldigt lågupplösta bilder (i desktop, antagligen pga. mobilefirst tänk) samt kalenderlistning, semitransparenta rubriker över carousel och standard Facebook-widget. Det finns dessutom en mörk jättekartöversikt över banker. Föreningen Sparbanksgruppen bildades 2009. Föreningen har totalt 66 medlemmar (54 Sparbanker/Sparbanksaktiebolag, 11 Sparbanksstiftelser och 1 övrig medlemmar). Sparbanken är en särskild associationsform som regleras i en särskild lag, sparbankslagen. Sparbankerna skiljer sig därför på flera sätt från såväl de...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment