Holmgrens Bil bygger upplevelsebaserad webb på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Capo är klara med en EPiServer CMS till Holmgrens Bil. Holmgrens Bil ville göra det enkelt för kunden att hitta rätt bil och att få en bra presentation av bilar och märken. Det var också viktigt att ge kunden en bra upplevelse på dator såväl som i mobiltelefonen. För smidig administration integrerades webbsajten med företagets interna system för produktinformation om bilarna, bokningssystem för service samt företagets bilddatabas. Den produktfokuserade webbplatsen har fått mycket fokus på sök samt erbjudanden, tips...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.