Spendrups handlar upp ny byrå, lanserar Adobe Magento 2 e-handel

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Spendrups har anlitat digitalt fokuserade byrån Vinter för att ta fram den nya e-handeln och digitala satsningen för nyligen uppköpta varumärket Trocadero. Den till sommaren lanserade webbshoppen shopadero.nu erbjuder diverse Trocaderoprylar, som t-shirtar, stumpor ("sockaderos") och tumstockar. Shopadero.nu återfinns på en ny Adobe Magento 2 open source lösning. Senast vi skrev om Spendrups digitala satsningar var när iStone (Cross Commerce) i Göteborg tog fram en del nya projekt 2016. Samma år valde bryggeriets moderkoncern även att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon