Spendrups handlar upp ny byrå, lanserar Adobe Magento 2 e-handel

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Spendrups har anlitat digitalt fokuserade byrån Vinter för att ta fram den nya e-handeln och digitala satsningen för nyligen uppköpta varumärket Trocadero. Den till sommaren lanserade webbshoppen shopadero.nu erbjuder diverse Trocaderoprylar, som t-shirtar, stumpor (”sockaderos”) och tumstockar. Shopadero.nu återfinns på en ny Adobe Magento 2 open source lösning.

Senast vi skrev om Spendrups digitala satsningar var när iStone (Cross Commerce) i Göteborg tog fram en del nya projekt 2016. Samma år valde bryggeriets moderkoncern även att ta in Sigma IT Consulting för att leverera en större satsning på B2B e-handel. Då på kombinationen en dansk Sitecore XP och en svensk Storm headless e-commerce. Spendrups har tidigare satsat på Episerver för sitt intranät (Making Waves listar Spendrups som en kund).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Åbro släpper merch e-handel, väljer bort Shopify och Adobe Commerce

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss