Stenströms bjuder återförsäljare på nytt verktyg, B2C e-handel live idag

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stenströms har öppnat den omtalade Episerver Commerce och inRiver PIM de handlade upp för mer än 800% högre prislapp än offererade alternativen. Avensias Helsingsborgskontor släpper loss bolagets första B2C e-handel under fredagen.

Stenströms vill transformeras digitalt och ta steget hela vägen ut i konsumentledet med nysatsningen. Lanseringen har försetts med egna SCOPE-ramverket och en ”ny typ av UX-design” (Avensia har en förkärlek för Facebooks React.js, så även här) .

” – Konsumenter kommer till våra återförsäljare för att få kompetens som inte är tillgänglig någon annanstans. All kunskap finns i butikerna. Från hur man måttar för att få fram bästa passformen till kvalitet på olika tygsorter. Vi vill underlätta för våra återförsäljare att göra sitt jobb och därför ger vi dem nya verktyg att arbeta med.”

Säger Fredrik Strandberg, VD på Stenströms. Under hösten lanserades även en e-handel för B2B-kunder.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ecomero ökar med 90 procent, konkurrenten i konkurs

Avensia ska vunnit affären då de var tydliga med vad det fasta priset blev. Något som inte andra Episerver Commerce partners kunde uppskatta.

Fortfarande köps SEM in för gamla ”www.stenstromsstore.se” på Magento (av Caupo och Wiberg reklam), det är osäkert vad som händer med den satsningen.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.