Stenströms bjuder återförsäljare på nytt verktyg, B2C e-handel live idag

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stenströms har öppnat den omtalade Episerver Commerce och inRiver PIM de handlade upp för mer än 800% högre prislapp än offererade alternativen. Avensias Helsingsborgskontor släpper loss bolagets första B2C e-handel under fredagen. Stenströms vill transformeras digitalt och ta steget hela vägen ut i konsumentledet med nysatsningen. Lanseringen har försetts med egna SCOPE-ramverket och en "ny typ av UX-design" (Avensia har en förkärlek för Facebooks React.js, så även här) . " - Konsumenter kommer till våra återförsäljare för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon