Storm Commerce vinner uppdrag med ny partner

In E-handel, Nyheter, Storm Commerce, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Designföretaget Essem har valt Storm Commerce e-handelsplattform och PIM samt Umbraco CMS för sin nya e-handel och digitalbyrån Toxic gör implementationen.

Essem tillverkar klassisk och modern hallinteriör för privata och offentliga miljöer. Företaget jobbar idag främst i traditionella försäljningskanaler, mot den nordiska marknaden. Nu vill Essem komma ut på fler marknader och kunna erbjuda hela sitt produktsortiment online.

”E-handelssatsningen är en spännande utveckling för oss. Vi ser detta som en nödvändighet för ökad varumärkeskännedom och tillväxt. Det gäller att ta plats i bruset med hela sitt erbjudande i en allt mer öppen och konkurrensutsatt marknad samt rusta för den digitala framtiden”

Säger Robert Bladh, Marknadschef, Essem Design.

Vi har mer på samma ämne:  Korpen släpper nytt på Umbraco, överger IdrottOnline Episerver, integrerar IT-system och lyfter SEO

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss