Storm Commerce vinner uppdrag med ny partner

In E-handel, Nyheter, Storm Commerce, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Designföretaget Essem har valt Storm Commerce e-handelsplattform och PIM samt Umbraco CMS för sin nya e-handel och digitalbyrån Toxic gör implementationen. Essem tillverkar klassisk och modern hallinteriör för privata och offentliga miljöer. Företaget jobbar idag främst i traditionella försäljningskanaler, mot den nordiska marknaden. Nu vill Essem komma ut på fler marknader och kunna erbjuda hela sitt produktsortiment online. "E-handelssatsningen är en spännande utveckling för oss. Vi ser detta som en nödvändighet för ökad varumärkeskännedom och tillväxt....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon