Episerver med Unified Commerce Alliance till NRF, nytt högkonverterande case

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fjolårets nya e-handelskonstellation Unified Commerce Alliance med Inriver, Avensia, Episerver och Microsoft kör vidare under 2019. Gruppen samsponsrar världens ledande ehandelsmässa NRF (National Retail Federation Big Show) som just nu pågår i New York. De är där tillsammans med ett initialt case i form av irländska, nygamla kunden Eason. En bok- och multimediahandel grundad 1819 med 60 fysiska butiker.

I Eason-gruppens nya lösning ska e-handeln kombinerats med Episerver Campaign och Marketing-lösningar på flera innovativa sätt som glädjer kunden. Persoan på Eason ska blivit bättre på att kombinera produkt- pch reklammaterial på sajten och i kampanjer.

Vi har mer på samma ämne:  Epinova lockar över säljchef från Valtech med 15 års Episerver-erfarenhet

Easons nya plattform ska även erbjuda en integration till olika back-office system som kunderna inte tidigare fick ta del av. Detta ger en ny typ av personalisering som Eason aktiverat. De kundupplevelseanpassade förändringarna ska lett till 75% ökade online intäkter år till år 2017-2018.

Nu vill Unified Commerce Alliance återupprepa erfarenheten och sälja in sin kombinerade lösning till fler ehandelskunder världen över. Det är därför de är på NRF inför närmare 40 000 deltagare.