Stormfors omformas till NoCode Agency, ska bli störst på Webflow

In Headless / Decoupled CMS, Marketing Automation, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Digitala byrån Stormfors har valt en ny position och identitet inför 2022. Detta som en av landets troligen första NoCode Agencies. Det är faschinationen och fokuset på populära plattformen Webflow som ligger bakom den nya tituleringen.

Som en NoCode Agency ska Stormfors fokusera på att utveckla produkter och tjänster inom ramen av Webflows ekosystem. Första målet är att bli störst på Webflow i Europa. Stormfors föredrag Webflow istället för tex WordPress och Drupal tack vare vad de anser är enklare administration för webbredaktörer, mindre underhållskostnader, snabbare leveranser från koncept till resultat, centraliserad säkerhet och mindre risk för att bli hackad.

Vi har mer på samma ämne:  Forskningsrådet Forte köper in ny webbplats på WordPress

” – Vi tror starkt på NoCode-plattformar generellt och i synnerhet på Webflow när det kommer till webbplattformar som på allvar kommer att utmana WordPress CMS de närmaste 3 åren. Stormfors tillför ytterligare värde genom att erbjuda färdiga integrationer mellan Webflow och 3:e partssystem, först ut är integrationer mellan Webflow och Jobylon, Upsales och Salesforce.”

Säger VD Fredric Örup. Stormfors väljer samtidigt att fördjupa partnerskapet med [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]Openli (tidigare LegalMonster) för att kunna erbjuda GDPR-säkrade lösningar i sitt grunderbjudande.

” – Innan WordPress slog igenom som världsledande webbplattform så fick det först genomslag bland designers och utvecklare innan det blev mainstream. Samma trend ser vi idag inom communityt kring Webflow där både trendkänsliga designers och backendutvecklare attraheras av Webflows kraft och interaktionspotential.”

Fortsätter byråns representanter.

Vi har mer på samma ämne:  Orange Business Services ersätter Basefarm, ny plattform
[/ppp_patron_only]