Sveriges Allmännytta kombinerar SiteVision och Teams i nytt intranät

In Intranät, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges Allmännytta ville uppnå ökad samverkan, bättre koll på läget, minskad sårbarhet och ökad effektivitet. Därför valde de att satsa på ett nytt intranät på SiteVision, integrerat med Office 365 och Teams. Sveriges Allmännytta är en bransch- och intresseorganisation för över 300 allmännyttiga kommunala och privata bostadsföretag över hela Sverige. Sveriges Allmännytta ska ha gjort en större förstudie inför det nya intranätet där de lärde sig att den gamla tekniken inte uppskattades och innehållet inte upplevdes...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon