SVT:s problematiska uppgradering till Polopoly v9.1

In Featured, Nyheter, Polopoly Atex, XCAP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

SVT har valt ut leverantörer och plattform för sitt kommande community. Men parallellt med det beslutet cirkulerar frågan om hur det gått med det, minst sagt, utdragna publiceringssystemsuppgraderingsprojektet. I flera år har SVT velat gå från högt custom anpassade Polopoly till den senaste Polopoly 9.1X (senaste version i skrivande stund är 9.13, osäkert vilken SVT siktar på). Ett mångårigt projekt som sysselsatt olika expertkonsulter från Polopoly själva samt en mängd olika IT-konsultföretag. Tidigare Polopolyutvecklare berättar för... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tyvärr, Martin – vi varken kan eller får kommentera förhållanden eller utveckling hos kunder, om de inte själva valt att offentliggöra.

  2. Tyvärr, Martin – vi varken kan eller får kommentera förhållanden eller utveckling hos kunder, om de inte själva valt att offentliggöra.

Leave a Comment