byta publiceringssystem, mallverk, Polopoly 8, Polopoly 9, Polopoly Atex, svt Featured, Nyheter, Polopoly Atex, XCAP

SVT:s problematiska uppgradering till Polopoly v9.1

In Featured, Nyheter, Polopoly Atex, XCAP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

SVT har valt ut leverantörer och plattform för sitt kommande community. Men parallellt med det beslutet cirkulerar frågan om hur det gått med det, minst sagt, utdragna publiceringssystemsuppgraderingsprojektet. I flera år har SVT velat gå från högt custom anpassade Polopoly till den senaste Polopoly 9.1X (senaste version i skrivande stund är 9.13, osäkert vilken SVT siktar på). Ett mångårigt projekt som sysselsatt olika expertkonsulter från Polopoly själva samt en mängd olika IT-konsultföretag. Tidigare Polopolyutvecklare berättar för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa all information och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tyvärr, Martin – vi varken kan eller får kommentera förhållanden eller utveckling hos kunder, om de inte själva valt att offentliggöra.

  2. Tyvärr, Martin – vi varken kan eller får kommentera förhållanden eller utveckling hos kunder, om de inte själva valt att offentliggöra.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.