Swedbank släpper ny internetbank

In Nyheter, Oracle WebCenter Sites by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Swedbank rullar i dagarna ut hela den nya banklösning man jobbat intensivt på de senaste åren. Först i olika betatester med 40 000 av bankens totalt 3,8 miljoner privatkunder. Senare även i en större beta för några hundra tusen användare. Tanken är att samtliga kunder ska få ta del av lösningen senare i år. Allt har responsivt mobilanpassats enligt konstens alla regler. Ett uppsnäpp från idag då det enbart erbjuds en lustig två-stegs-responsivitet som bara verkar göra livet bättre...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.