Teknikmagasinet satsar på litium Studio

In litium by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

litium gjorde verkligen rätt som gjorde ett omtag efter de tuffa åren 2011-2012. Säljansträngningarna med främst B2C Accelerator och B2B Accelerator bär frukt. Nu är det nostalgiska och omtyckta Teknikmagasinet som väljer .NET-plattformen för sin kommande e-handel.

Teknikmagasinet ska satsa på mobilanpassad multikanalhandel med Litium Studio och Litium B2C Accelerator. Målet är att fånga upp de mobila konsumenterna för att öka försäljningen både online och i butik. iStone levererar lösningen.

”- Målet med vår multikanalstrategi är att kraftigt öka omsättningen i våra butiker. Dagens mobila kunder rör sig sömlöst mellan fysiska butiker, e-handelsplatser och sociala medier. ”

Vi har mer på samma ämne:  Krav på mobilreparationstöd, kanalflexibilitet och brett omni-stöd i Teknikmagasinets nya Storm Commerce

säger Jannis Östlund, vd på Teknikmagasinet.

Teknikmagasinet har idag 114 butiker och nätförsäljning i Sverige, Norge och Finland och närmar sig en miljard i omsättning.

Den paketerade lösningen med färdiga processer anpassade för detaljhandel lockade enligt Teknikmagasinets web- och utvecklingsansvarige Rickard Rosenberg.

Christian Rosendahl, vd på Litium är nöjd med alla nya kunder som kommit in de senaste 18 månaderna.

Kommentarer

Leave a Comment