TV.nu satsar på hårdvara

In Check out/Kassasystem, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Inte bara copycat'en iZettle satsar på svensk, iPhone-anpassad hårdvara. Schibstedtägda TV.nu hittar på en hel del med sin produkt och nu har de även fått till en TV-nu-brandad hårdvaruprodukt. Det är egna fjärrkontrollen tv.nu Remote för 300:- SEK som börjar säljas nu i augusti i ett samarbete med Webhallen. Men den i en upp-och-nedvänd iPhone kan användaren byta tv-kanal direkt. Samt stänga av TV:n. Inget unikt i sig, men är bra att den finns anpassad för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.