Svensk e-handel bromsas av Handelsbanken och Nordea

In Check out/Kassasystem, mCommerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Den nya cookielagen är långt ifrån största huvudbryn för svenska e-handlare idag. Samtidigt som ägare av e-handelsajter dyker ned i sina produktpresentationer och köpflöden och jobbar med extrem detaljoptimering för någon promille fler konverterade extra varor eller ett köpavslut har ett mycket större problem för en fungerande svensk e-handel dykt upp.   Det gäller främst de miljoner svenska bankkunder som har Handelsbanken och Nordea som bank och betalkortsutfärdare. E-handlare som vill använder sig av säker e-handelsfakturering via...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.