TV4.se goes responsive design

In Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

TV4.se har kommit långt i trenden att anpassa egna sajten responsivt. Den nya TV4.se på reponsive design väntas inom kort och redan nu går det att ta del av sajtens nya utseende i olika upplösningar. Det bloggar Sandra Brundell om. Årets digitala byrå Daytona har varit iblandade. TV4.se i webbläsare TV4.se på surfplatta TV4.se på en smartphone TV4.se ligger i skrivande stund på Polopoly CMS. Här återfinner ni MKSE.com nya Responsive Design kategori med alla omstöpta,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Att få video att bli bra kommer kräva många vändor. Mycket som inte är färdigt med video i HTML5 ännu och sen alla de fall som blogginlägget du länkar till tar upp samt integrationer med annonssystem, textning etc. Men man måste ju börja någonstans..

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.