Responsive design, Sandra Brundell, TV4.se Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb

TV4.se goes responsive design

In Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

TV4.se har kommit långt i trenden att anpassa egna sajten responsivt. Den nya TV4.se på reponsive design väntas inom kort och redan nu går det att ta del av sajtens nya utseende i olika upplösningar. Det bloggar Sandra Brundell om. Årets digitala byrå Daytona har varit iblandade. TV4.se i webbläsare TV4.se på surfplatta TV4.se på en smartphone TV4.se ligger i skrivande stund på Polopoly CMS. Här återfinner ni MKSE.com nya Responsive Design kategori med alla omstöpta,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Att få video att bli bra kommer kräva många vändor. Mycket som inte är färdigt med video i HTML5 ännu och sen alla de fall som blogginlägget du länkar till tar upp samt integrationer med annonssystem, textning etc. Men man måste ju börja någonstans..

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.