UBS lanserar global Adobe Experience, kopplar in reklambyråernas Photoshop

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, Online Marketing by Martin EdenströmLämna en kommentar

Banken för banker, UBS, har investerat stort i en ny, global Adobe Experience Manager utrullning. UBS har över 50 000 sidor på UBS.com och fler än 100 000 sidor på sitt intranät som årligen genererar över 200 miljoner sidvisningar.

UBS ska i projektet även kombinerat sina kanaler för kreativt Creative Cloud arbete inom t ex reklambyråpartners med den nya Marketing Cloud och Experience Manager miljön. Innehåll går direkt in i det centrala online marketing-systemet.

Bolagets chef för digitala kanaler Manuel Niess i Zurich berättar att:

” – Våra tre viktigaste krav var ett intuitivt användargränssnitt, möjlighet att enkelt ändra befintliga sidor och skapa nya samt skalbarhet. Adobe Experience Manager uppfyller alla de här kraven.”

UBS, med flera svenska kontor, berättar vidare att de vill ge sina kunder fantastiska upplevelser och för att lyckas med det behövde de en grund som gjorde det enklare att snabbt leverera personaliserat och optimerat innehåll över alla kanaler.

Banker (vertikalen FSI) är en viktig kundgrupp för Adobe och produkten AEM. Så pass att mjukvaruföretaget sedan några månader tillbaka även


premium_mkse

Vill du läsa den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto och loggar in. Använd registreringslänken för att skapa dig en ny användare så du även kommer åt allt MKSE Premium innehåll. Idag och framöver. Du har gjort det en del gånger tidigare i livet och detta formulär tar bara 10-15 sekunder att fylla i. Eller låta Chromes gula auto-ifyllnad fixa allt åt dig. Och tro inte du kan använda en temporär e-post, de kontona rensas bort.

Redan medlem? Smart! Logga in

Glöm inte att ladda om sidan efter du loggat in första gången.

Varför bemöda dig? För att MKSE Medlemmar vet mer. Ligger steget före.

 

Fler artiklar om ämnet:  Så slog Nosto mynt av GDPR

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.