UBS lanserar global Adobe Experience, kopplar in reklambyråernas Photoshop

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Banken för banker, UBS, har investerat stort i en ny, global Adobe Experience Manager utrullning. UBS har över 50 000 sidor på UBS.com och fler än 100 000 sidor på sitt intranät som årligen genererar över 200 miljoner sidvisningar.

UBS ska i projektet även kombinerat sina kanaler för kreativt Creative Cloud arbete inom t ex reklambyråpartners med den nya Marketing Cloud och Experience Manager miljön. Innehåll går direkt in i det centrala online marketing-systemet.

Bolagets chef för digitala kanaler Manuel Niess i Zurich berättar att:

” – Våra tre viktigaste krav var ett intuitivt användargränssnitt, möjlighet att enkelt ändra befintliga sidor och skapa nya samt skalbarhet. Adobe Experience Manager uppfyller alla de här kraven.”

UBS, med flera svenska kontor, berättar vidare att de vill ge sina kunder fantastiska upplevelser och för att lyckas med det behövde de en grund som gjorde det enklare att snabbt leverera personaliserat och optimerat innehåll över alla kanaler.

Banker (vertikalen FSI) är en viktig kundgrupp för Adobe och produkten AEM. Så pass att mjukvaruföretaget sedan några månader tillbaka ävenVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.