Unionen.se live på Drupal, EPiServer och WordPress

In Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Unionen.se har släppts på Drupal 7 av Wunderkraut Stockholm. Helt portad från det mångåriga EPiServer 4 och EPiServer 5 arvet är inte lösningen. Det är faktiskt ett riktigt lapptäcke av utlänkningar och delsajter som medlemmarna möts av efter några timmars nedtid under torsdagskvällen: En EPiServer licens finns fortfarande aktiv för att sköta den viktiga medlems- och registreringsdelen. Den iFrame'as just nu med egen grå scrollbar (se bild). A-kassedelen ligger på egen domän och med en egen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Håller med MKSE, hur värdelös är inte nya Unionen.se? Vad hände?!?

  2. vilka är wunderkraut?`varför valde de inte andra drupal byrå?

  3. Trevligt att du uppmärksammat sajten. Det här är bara en första delrelesase, med flera funktioner kvar i EPI, det är flera releaser kvar. När sajten är helt färdiglevererad så kommer alla delar att ligga i Drupal. Henriksson: Wunderkraut är Europas största utvecklare av Drupalsajter.

  4. Just det, akassan och bloggarna är inte en del av projektet, precis som de inte var en del av den gamla EPI-sajten. Buggarna som du upplevde med inloggningen hade antagligen att göra med den långa ompekningstid som var av domänen.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.