Unionen.se live på Drupal, EPiServer och WordPress

In Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Unionen.se har släppts på Drupal 7 av Wunderkraut Stockholm. Helt portad från det mångåriga EPiServer 4 och EPiServer 5 arvet är inte lösningen.

Det är faktiskt ett riktigt lapptäcke av utlänkningar och delsajter som medlemmarna möts av efter några timmars nedtid under torsdagskvällen:

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  AI överallt på årets stora Drupal Drupalcon, KitKat och Jägermeister på stora scen

De nya startside/sid-mallarna och de delar som nyskapats i Drupal ser bra ut. Sajten bjuder bl a på feta menyer i text, liten sitemap-footer, en engelsk sida (ingen översättning av menyer etc.), en plottrig kontor/persondatabas och ”populära länkar”. Startsidan är lugn och väljer t ex bort den obligatoriska carousel’en. Nyhetslistningen är inte interaktiv, men satsar på taggar och relaterade artiklar.

Sajten verkar lagt en hel del story pointssöket, en filtrerad sak med tillhörande inlänkade dokument.

Sajten såg fram tills den 13/9 2012 ut enligt nedan:

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Specsavers ny jättereferens till Contentful, commercetools och Algolia

Kommentarer

  1. Håller med MKSE, hur värdelös är inte nya Unionen.se? Vad hände?!?

  2. vilka är wunderkraut?`varför valde de inte andra drupal byrå?

  3. Trevligt att du uppmärksammat sajten. Det här är bara en första delrelesase, med flera funktioner kvar i EPI, det är flera releaser kvar. När sajten är helt färdiglevererad så kommer alla delar att ligga i Drupal. Henriksson: Wunderkraut är Europas största utvecklare av Drupalsajter.

  4. Just det, akassan och bloggarna är inte en del av projektet, precis som de inte var en del av den gamla EPI-sajten. Buggarna som du upplevde med inloggningen hade antagligen att göra med den långa ompekningstid som var av domänen.

Leave a Comment