UNT.se satsar på nyheter i realtid

In Nyheter, Vignette by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Vignette CMS-kunden Upsala nya tidning, UNT.se, har dagarna före NLiv.se även de valt att satsa på nyheter realtid. De presenterade nya  UNT direktreferat/realtidsrapportering nu i april. Hanna Stjärne leder satsningen som började med en realtidschatt/rapportering med inlänkade artiklar kring kidnappningsrättegången i Uppsala och som följdes upp med Breivik bevakning. UNT har de senaste åren även satsat mycket på egen rörlig bild i egna Play-produktionen 24UNTplay (med Videoplaza-reklam)....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Undrar du om priser på ReadSpeaker så får du gärna kontakta mig. Lite osäker på vem frågan var ställd till i och för sig :).

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.