Urb-IT vill rädda citybutikerna från e-handeln

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Svenska Urb-IT öppnar upp i Stockholm i december, meddelar vd Mats Forsberg vid SIME 2014 under tisdagen. Tjänsten sysselsätter initialt 250 utvalda studenter som ska cykla och springa med Stockholms citybutikers varor till e-handlande kunder. För detta får varje student 80 SEK i handen per leverans, en summa som betalas ut rätt omgående. 129 SEK betalar köparen och butiken i sin tur behåller sina vanliga marginaler. Urb-IT ska även försöka hjälpa butikerna addera sedvanliga ehandels-'perks' som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. @urbit1hour “Han konstaterar samtidigt att utmaningen så här långt varit att e-handlarnas teknikplattformar inte har varit redo för att kopplas upp mot Urb-it, som därmed fått lägga mycket resurser på att utveckla sin egen produkt och anpassa den efter sina kunder.
    – Jag trodde att marknaden, det vill säga handeln, var betydligt mer tekniskt mogen än den visat sig vara. Vi utgick från att det skulle vara enkelt att koppla in vår tjänst på deras system. Den biten har vi underskattat, säger Mats Forsberg.”

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.