Vad ryms i Firefox Developer Edition

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ett av Google Chrome hårt utsatt Mozilla Firefox siktar in sig på utvecklarsektorn med senaste, betydande releasen Firefox Developer Edition. Den nya webbläsaren erbjuder webbutvecklare följande nya typer av stöd: Valence (tidigare Firefox Tools Adapter) för att debugga och utveckla på flera olika mobila plattformar etc. WebIDE för att skapa Firefox OS appar på ett enklare sätt Responsive Design Mode Page Inspector Web Console JavaScript Debugger Network Monitor Style Editor Web Audio Editor...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.