Vålamagasinet väljer litium och Cloud Nine för e-handel

In litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vålamagasinet i Uppsala har skrivit avtal med digitalbyrån Cloud Nine för att växa sin digitala närvaro genom utveckling av en ny e-handel baserat på Litium plattformen. Vålamagasinet fokuserar på att sälja kvalitetsmöbler från ledande leverantörer och formgivare genom egen plattform. Vålanmagasinets sortiment består idag av ca 150 varumärken. Magasinet hade tidigare en enklare svenskt Intromedia WS Pro som CMS lösning....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon